Tenna Severinsen

Certificeret ZIN Fitness Zumba instruktør
Heidi Thestrup Bodskov

Underviser Zumba

SÅ KOM DEN FØRSTE DANSKE LINEDANS-KLUB SOM UNDERVISER MED TEKNIK, SÅ ALLE DANSERE LÆRER EN SMULE TEKNIK ALLEREDE FRA NYBEGYNDER-NIVEAU.

FLERE OG FLERE DANSERE KLAGER OVER, AT DE FÅR ONDT FORSKELLIGE STEDER SOM KNÆ, RYG OG FØDDER. HVILKET TIT SKYLDES, AT DE IKKE HAR LÆRT AT PLACERE OG BRUGE FODEN ORDENTLIGT I GULVET.
VI HAR HOLD TIL SOCIALE/HYGGEHOLD, HVOR VI UNDERVISER ALLE NIVEAUER OG ALLE DE DANSE SOM DANSES FOR TIDEN. DERUDOVER UNDERVISER VI OM ONSDAGEN TEKNIK-HOLD PÅ 4 NIVEAUER, HVOR DET ER TEKNIKKEN DET DREJER SIG MEST OM. SOM NOGET NYT ER ZUMBA FITNESS NU KOMMET PÅ, OG DET ER BARE GOD MOTION.
GDC ER EN UKOMPLICERET GRUPPE AF MENNESKER, SOM LEVER OG ÅNDER FOR VORES DANSERE. VI VIDEREUDVIKLER OS HELE TIDEN OG SÆTTER HYGGE OG SAMVÆR MEGET HØJT. ALLE SKAL KUNNE KOMME TIL DANS OG HAVE DET RART.

VI SATSER PÅ ALLE ALDRE, OG
ALLE TYPER MENNESKER.

VI ARRANGERER 14 DAGE MED DANS PÅ GRAN CANARIA SAMT FLERE
ARRANGEMENTER I LØBET AF ÅRET SOM F.EKS. DANISH LINEDANCE CLASSIC
SIDSTE WEEKEND I MAJ HVERT ÅR.

GDC HAR DEN FØRSTE DANSKE DOMMER INDENFOR LINEDANS SOM UNDERVISER, OG ALLE VORES INSTRUKTØRER HAR FULGT TEKNIKHOLD, SÅ DE ER GODT RUSTET TIL AT UNDERVISE.

VI DANSER TIL ALT SLAGS MUSIK OG BÅDE NYE OG GAMLE DANSE.

VI SES

GREVE DANCE CENTER

Greve dance center, Valorevej 53, 4130 Viby sj, Tenna Severinsen,51907664. Bank sydbank reg. nr. 6818 Kontonr. 0001031771
Lav din egen hjemmeside med mono.net